autoreparaties, grote en kleine servicebeurten

Maak een afspraak voor een servicebeurt

U kunt bij ons terecht voor grote en kleine servicebeurten voor uw auto, maar natuurlijk ook voor diverse andere autoreparaties. Denk hierbij aan reparaties van uw uitlaat, accu's, distributieriemen, koppelingsplaten en meer. Wij beschikken over elektronische diagnoseapparatuur waarmee we bij diverse auto’s foutcodes kunnen opsporen. Daarnaast hebben wij eventueel een leenfiets of leenauto waar u gebruik van kunt maken. Heeft uw auto een reparatie nodig? Kom dan langs bij uw autogarage in Boxmeer!

PROBLEMEN MET UW AIRCO?

Mochten er problemen zijn met uw airco, dan kunnen wij deze ook voor u oplossen. Het aircosysteem wordt door ons gecontroleerd, om vooraf een prijs op te stellen over de uit te voeren reparatie.

U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor periodieke onderhoud aan uw airco. Tijdens dit onderhoud wordt de airco opnieuw gevuld, inclusief UV-detectie en de juiste hoeveelheid olie.
Een reparatie aan de airco van uw auto is goed te combineren met een onderhoudsbeurt of APK-keuring.

GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF

Het kan gebeuren dat er tijdens een grote of kleine servicebeurt en/of reparatie onvoorziene mankementen geconstateerd worden, waardoor de kosten hoger uitvallen. Wanneer dat het geval is, zullen wij te allen tijde telefonisch contact met u opnemen voor wij tot reparatie overgaan.